Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Fermostat Support / Re: Total Malfunction
« Last post by fermonster on March 14, 2017, 03:24:33 AM »
Mine crashed too!!

18 months of working, now frozen splash screen randomly.

See http://ohmbrewautomations.com/ohmbrewforum/index.php?topic=240.0

2
Fermostat / Re: Stick a fork in it!!!
« Last post by fermonster on March 14, 2017, 03:22:39 AM »
Agreed!!

My hardware still good I'm assuming after 18 months, but the firmware is crashed and not looking to work anytime soon. It's a paper weight now!!

See http://ohmbrewautomations.com/ohmbrewforum/index.php?topic=240.0
3
Fermostat / Stick a fork in it!!!
« Last post by piwo on March 07, 2017, 02:12:19 PM »
Dude!  If you're simply going to give up and not support the people who paid good money for your half baked project, what's stopping you from open sourcing this thing.  There are many out there that could make your device bug free.  Who knows, maybe you'd sell more hardware.  Just sayin'.

 
4
Fermostat Support / Re: Fermostat stuck on bootup
« Last post by fermonster on March 05, 2017, 01:14:27 AM »
5
Fermostat Support / Re: Fermostat locks up at splash screen on bootup
« Last post by fermonster on March 05, 2017, 01:13:17 AM »
Similar issue here, see my recent post from March 2017 http://ohmbrewautomations.com/ohmbrewforum/index.php?topic=240.0
6
General / Re: myFermostat.com Log Data Viewer [New Feature]
« Last post by fermonster on March 05, 2017, 01:11:51 AM »
Any updates? Is this business still a going concern?

My unit won't work after 18 months, can't upload new firmware, can't make beer and temp control. Sad face.
7
Also, I notice that there is now a new product, "Fermostat One" and an online shop so assuming company is still in business????
8
Hey Caleb,

Any updates on this? I've been using version 1.24 for 18 months now without being able to load programs so basically just been manually changing temp, which is missing one of the key features that I brought this for.

Now though after 18 months, the unit has just stopped working. These are the details:
  • fermented out a very nice stout over two weeks
  • started to drop temp manually one degree per day
  • came to drop temp again and pressing buttons didn't make the screen bright
  • pressing buttons left the screen on the start home screen with temps
  • restarted unit after leaving off for a while
  • after restart, unit locks on splash screen with logo
  • reloaded firmware 1.24 onto SD card, but unit still just displays splash screen and isn't reinstalling firmware
  • I have successfully loaded firmware on this before without any troubles following your insturctions

The unit is basically a paper weight right now. Anything I can do to fix it?
Pages: [1] 2 3 ... 10